O nama

O nama

Prekrasna Villa Sun nalazi se u samom srcu Dalmacije . Savršena je polazna točka za obilazak prekrasnih otoka ,nalazi se u neposrednoj blizini grada Splita , kao i jednako tako poznatog grada Trogira .

Villa Sun smještena je u malom, mirnom ribarskom mjestu Seget-Vranjici, samo 5 km od slikovitog grada muzeja Trogira, samo 30 km od 1700 godina kulture grada Splita i 8 km od splitske zračne luke .

Villa Sun je idealna baza za upoznavanje Jadrana – u blizini se nalazi više ACI marina, te trajektna luka Split, koji Vas povezuju s brojnim destinacijama. Povezanost sa svim vecim europskim gradovima omogucuje Vam dobro organizirana mreža zrakoplovnih, cestovnih i pomorskih kompanija.

Blizina drevnog grada Trogira (5 km), grada koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske kulturne baštine, i Splita (35 km) pružaju Vam mogucnost da se za nekoliko minuta nadete u neobicnom ambijentu spomenika nulte kategorije, ali i modernog nocnog života, kasina, nocnih barova i diskoklubova.

Idealnu zabavu tijekom ljetnih veceri pružiti ce Vam dogadanja u okviru Trogirskog kulturnog ljeta i Splitskih ljetnih igara.

Villa Sun otvorena je 2011, odlikuje se izvrsnom lokacijom te modernim dizajnom , što sve oduševljava njezine goste . Nalazi se samo 50 m od kristalno čistog Jadranskog mora i prekrasne plaže . Raznolikost obale sa kristalno čistim morem , te izbor između lijepe šljunčane i stjenovite plaže, gdje se možete odmoriti na suncu ili ispod stabala u sjeni odlikuje okolicu Ville Sun .

Villa Sun je okružena sa 2000 m² vrta zasađenog lavandom , ružmarinom, smokavama, narančama i stotinjak godina starim stablima maslina .Daleko od gradskih nereda i stresa modernog života, ova suvremeno opremljena kuća učinit će vaš odmor nezaboravnim.